Güncel Haberler

Çakı: “Fenerbahçe Özellikle Kendi Evinde Özel Bir Takım”

Darüşşafaka Tekfen koçu Ahmet Çakı, EuroLeague’de Fenerbahçe eşleşmesi öncesi rakibi ve eşleşmeyi değerlendirdi. Çakı çift maçlı haftanın ilk mücadelesi öncesi şu ifadeleri kullandı:

“Fenerbahçe özel bir takım, özellikle de kendi evinde seyircisi ve mücadelesiyle. Kendi oyunumuzu oynamak ve olabildiğince oyunun ritmini kontrol etmelerine müsaade etmemek zorundayız. Çünkü kendi evlerinde rakibin hatalarından çok sayı buluyorlar. Hatalarımızı minimize etmek ve en iyi oyunumuzu oynamak zorundayız.”

Eurohoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Panathinaikos, Zorlu Belgrad Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Panathinaikos, Belgrad’da konuk olduğu Kızıl Yıldız‘ı 76-89 gibi farklı …