Güncel Haberler

Cedi Osman: “%100 iyileştim, hazırım”

Cleveland Cavaliers forveti Cedi Osman, geçtiğimiz gün Cavs’in bu geceki Detroit Pistons karşılaşması için hazırlandığı takım antrenmanında bazı sorulara yanıt verdi.

Cedi, sakatlığından tamamen kurtulduğundan bahsederken, Pistons’a karşı nasıl hazırlandıklarından da bahsetti:

“Bence özellikle şu sıra herkes iyi hissediyor. Dediğiniz gibi, dinlenmek ve oyunumuza çalışmak için dört günümüz vardı. Şu anda herkesin iyi hissettiğini düşünüyorum. Havamız iyi. Daha iyi basketbol oynadığımızın farkındayız. Sıkı çalışmaya devam etmeliyiz. Detroit Pistons maçı bizim çok iyi bir maç olacak. Bu ara çok iyi oynuyorlar. O yüzden bizim için güzel bir mücadele olacak. Çıkıp en iyi halimizle oynamalıyız.”

“%100 HAZIRIM, İYİ HİSSEDİYORUM”

“Onlara karşı aslında bu sezon ilk oynadığımızda iyi oynamıştık. Ama maç içinde çok basit noktalarda hata ettiğimiz oldu. O tarafta gelişmemiz gerekiyor. Bence en önemli taraf da bu. Hataların üzerinde gelişmemiz gerekiyor. Önceki maçta 8-10 hatamız oldu diyelim, bu maç onlara daha yakın olma ve kazanma şansımız var. Bu yüzden çok iyi bir takım, zorlu bir maç olacak. Sıkı oynuyorlar, ama bizim daha sıkı oynamamız gerekiyor.”

“Sakatlıktan döndüm, iyi hissediyorum. %100 hazırım. Dört gün boştaydık, ve bu sürede sırtım üzerinde çalışma yapma fırsatım oldu. İyiyim yani, oynamaya hazırım.”

Cedi, sezonda 10.8 sayı, 2.6 asist ve 4.9 ribaund istatistikleriyle oynuyor.

Sporx

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …