Güncel Haberler

RESMİ: Sakatlıklarla Boğuşan Alba Berlin, NBA’den Takviye Yaptı!

Koç Aitor Reneses yönetimindeki Alba Berlin, guard rotasyonunda üst üste yaşanan sakatlıklarla (Hermannsson, Siva, Ogbe, Saibou) sarsılmıştı. Bunun üzerine hem Eurocup‘da hem de BBL‘de şampiyonluk iddiasını sürdürmek isteyen kulüp yönetimi NBA’den önemli bir guard takviyesi yaptı.

Alman ekibi Eurocup’da temsilcimiz TOFAŞ ile aynı grupta yer alıyor.

Geçtiğimiz sezon son olarak New Orleans Pelicans forması ile izlemiş olduğumuz Jordan Crawford ile 1 aylık kontrat imzaladılar. Birleşik Amerikalı oyuncunun kariyerindeki ilk Avrupa deneyimi olacak. Crawford daha önce sadece 2 kere ülkesi dışına çıkmış, 2014-15 sezonunda Xinjiang ve 2015-16 sezonunda Tianjin formaları ile Çin Ligi’nde boy göstermişti.

30 yaşında olan 1.93 boyundaki tecrübeli guard, NBA kariyeri boyunca 281 maçta görev alırken, ortalama 24.4 dakika parkede kalmış ve 12.2 sayı, %31.7 3sayı, 2.5 ribaund, 3.1 asist istatistikleri ile mücadele etmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Lakers, Pelicans’ı Deplasmanda Geçerek Play-Off’da Nuggets’ın Rakibi Oldu

NBA Batı Konferansı play-in maçında sezonu 8. sırada bitiren Los Angeles Lakers, konuk olduğu sezonu …