Güncel Haberler

RESMİ: Maccabi Tel Aviv’de Beklenen Koç Değişikliği Geldi

Turkish Airlines EuroLeague’de 7 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Maccabi FOX Tel Aviv, kan değişimine gitti ve 56 yaşındaki Hırvat teknik adam Neven Spahija ile yollar ayrıldı. Yerine gelen isim ise İsrail kulübünün listesinin tepesinde olan Yunan koç Ioannis Sfairopoulos oldu. 

Son 4 sezonda Olympiacos’ta görev yapan 51 yaşındaki Yunan teknik adam, bu yaz takımla yollarını ayırmıştı.

Geçtiğimiz sezon sayamadığımız kadar koç değişikliğine giden ve bir türlü dikiş tutturamayan Maccabi Tel Aviv, koç değişiklik sezonunu da açmış oldu böylece 🙂 Bakalım Yunan koçun ömrü ne kadar olacak…. Bana sorarsanız savunma kaynaklı bir koç için Maccabi çok zor bir takım, özellikle mevcut kadrosuyla. Bakalım Yunan koç beni yanıltabilecek mi…

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …