Güncel Haberler

Nenad Markovic: “Rakibin Farkı Azaltmaya Başladığı Anlarda Takımım Çok İyi Karakter Gösterdi”

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi‘nin 7. haftasında Gaziantep Basketbol, sahasında Beşiktaş Sompo Japan‘ı 63-56’lık skorla mağlup etti. Maçın ardından Gaziantep koçu Nenad Markovic açıklamalarda bulundu:

Gaziantep Basketbol’un başantrenörü Nenad Markovic, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, Beşiktaş Sompo Japan’ın ligin önemli takımlarından birisi olduğunu dile getirdi. Beşiktaş’ı iyi durdurduklarını aktaran Markovic, şunları kaydetti: “Ligin en iyi savunma yapan takımıyız. Bugün Beşiktaş’ı iyi durdurduk ama Rich’i çok engelleyemedik. Rich, savunma oyuncularımızı yıprattı. Rakibin farkı azaltmaya başladığı anlarda takımım çok iyi karakter gösterdi. O anlarda attığımız sayılarla rakibi geride tutmayı başardık. Takımın ortaya koyduğu karakterden çok memnunum. Ancak hücumda daha iyi işler yapmamız lazım. Öte yandan Beşiktaş gibi takımlara karşı hücum yapmak da kolay değil. Maçın özellikle son anlarında aslında biraz futbol gibi oynadık. Süreyi eritmeye çalıştık, maçı da böyle kazandık. Çünkü oyuncularım çok yorulmuştu.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …