Güncel Haberler

Sloukas: Olympiakos’a saygım devam ediyor ama ben onların rakibiyim

Kostas Sloukas, Olympiakos deplasmanında Fenerbahçe‘ye eski takımına karşı galibiyeti getiren karar üçlüğünü attı.

Kritik mücadelenin ardından Yunan medyasına konuşan Sloukas şu açıklamalarda bulundu:

“Olympiakos köşeye sıkışmış durumda, kazanmak zorundaydı. Biz en iyi oyuncumuzdan yoksunduk, galibiyeti ona ithaf ediyoruz. Fenerbahçe‘deki dönemimde Olympiakos deplasmanında ilk kez kazandık. Olympiakos burada hep sert bir rakiptir. Takımım başarılı olduğu için mutluyum.”

“Hırslı bir oyuncuyum, para benim için öncelik değil. Daha önce de söyledim. Her maç, her sezon daha iyi olmak istiyorum. Bu akşam büyük bir üçlük soktum. Evet, fazla bir tepki verdim ama bu Olympiakos taraftarına, burada oynadığım döneme ve kazandığımı başarılara saygı duymadığım anlamına gelmez.”

“Ne yazık ki bu maçlarda Olympiakos’un 40 dakika boyunca rakibiyim. Bize galibiyeti getiren büyük bir üçlük attığımın farkındayım. Taraftarlar isterlerse alkışlar isterlerse yuhalar. Ne yaparlarsa yapsınlar, ben işimi yaparım. Kimse parkeye yenilmek için çıkmaz.”

Eurohoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …