Güncel Haberler

Real Madrid Shved’siz Khimki’ye Karşı Zorlansa da Kazanmayı Bildi

Euroleague 7.hafta mücadelesinde Khimki‘yi konuk eden son şampiyon Real Madrid, beklenenden fazla zorlandığı en skorer ismi Alexey Shved‘den yoksun rakibini 79-74 yenmeyi başardı. Real Madrid bu sonuçla namağlup ünvanını korurken, Rus ekibi ise sadece 1 galibiyette kaldı.

Real Madrid mücadeleye iyi başladı ve Causeur’ün sayılarıyla televizyon molasına 11-5 önde girdi. Mola dönüşünde kontrolü elinde tutan ev sahibi takım, 1. periyodu 19-12 üstün tamamladı. 2.periyotta Real Madrid’de Campazzo, Ayon ve Deck, Khimki’de Thomas ve Zubkov ön plana çıkarken ev sahibi takım, soyunma odasına 41-35 önde gitti.

Üçüncü çeyreğin başında Real Madrid’i Randolph, Khimki’yi Mickey ve Gill taşırken televizyon molasına ev sahibi takımın 51-47’lik üstünlüğüyle girildi. Khimki moladan iyi dönüp 55-54 öne geçse de Deck’in son saniye isabetiyle Real Madrid final periyoduna 56-55 üstün başladı. Khimki 4. periyotta Crocker ve Gill’den iyi katkı alsa da Real Madrid’de Carroll’ı durduramadı ve ev sahibi takım, sahadan 79-74 galip ayrıldı.

Real Madrid cephesinde Jaycee Carroll (15 sayı, 2 ribaund), Fabien Causeur (13 sayı, 3 ribaund, 4 asist) ve Facundu Campazzo (10 sayı, 3 asist) ön plana çıkan isimler olurken, Shved’den yoksun Khimki’de ise Tony Crocker (16 sayı, 4 ribaund), Anthony Gill (16 sayı, 5 ribaund, 2 asist) ve Jordan Mickey (12 sayı, 10 ribaund) mağlubiyete engel olamadılar.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …