Güncel Haberler

Carmelo Anthony’e Porto Riko Milli Takımından Teklif Var

Houston Rockets, Carmelo Anthony ile yollarını ayırma kararı aldı ve oyuncuyu serbest bırakmadan önce takım bulmasına izin verildi.

ESPN’den Adrian Wojnarowski’nin haberine göre Porto Riko milli takımından Carmelo’ya teklif var. Eğer Melo isterse, 15 numaralı forma onu hazır bekliyor.

Porto Rikolu JJ Barea,”Carmelo’nun NBA deneyimi ve Porto Riko ile olan bağlantısı taraftarların çok hoşuna gidecek. Daha önce onu birçok kez takımda istedik fakat elbette Amerika milli takımı için oynamak istemesi konusunda kimse onu suçlayamaz. Eğer bizi temsil etme şansı olursa muhteşem olur.” diye konuştu.

Anthony, milli forma ile bulduğu 336 sayıyla şu an en skorer konumunda. Eğer Porto Riko’da oynamaya karar verirse, Amerika milli takımı tarafından da serbest bırakılması gerekecek.

Porto Riko Basketbol Federasyonu Başkanı Yum Ramos,”Carmelo’nun sadece oyuncu olarak değil aynı zamanda Porto Riko kahramanı olarak da büyük bir hayranıyım. Melo ve vakfı, Porto Riko için çok fazla şey yaptı. JJ Barea ile birlikte, takıma çok fazla katkıda bulunacağına inanıyorum.” diye konuştu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …