Güncel Haberler

Ersan ve Milwaukee İçerde İlk Kez Kaybetti

Temsilcimiz Ersan İlyasova ve Milwaukee Bucks sezona iç sahada çok iyi bir başlangıç yapmış, 6 maçını da kazanmıştı. Ama son maçta Marc Gasol liderliğindeki Memphis Grizzlies serilerine son verdi ve rakiplerini 116-113 ile yenmeyi başardılar.

Son çeyrekte ikinci teknik faulünü alan Milwaukee Bucks koçu Mike Budenholzer diskalifiye oldu.

Son çeyreğe Milwaukee 12 sayı farkla önde girdi. Ancak Memphis 15-2’lik seriyle önemli bir geri dönüşe imza atarak üstünlüğü ele geçirdi. Bitime 10 saniye kalan milli oyuncumuz Ersan İlyasova sahnedeydi ve farkı takımı adına iki sayıya düşüren basketi de buldu. Fakat Memphis çizgiden hata yapmayarak maçı kazanmayı bildi. Son top şansı Milwaukee’deydi ama Kris Middleton üç sayılık atışından isabet çıkaramadı. 

Memphis adına İspanyol pivot Marc Gasol (29 sayı, 6/12 3sayı, 5 ribaund, 2 asist) ile ön plana çıkarken, Mike Conley de (26 sayı, 2 ribaund, 4 asist, 2 topçalma) galibiyet yolunda çok önemli bir katkı verdi. 

Milwaukee’de Yunan yıldız Giannis Antetokounmpo (31 sayı, 9 ribaund, 4 asist, 2 blok) mağlubiyete engel olamadı. Son saniye üçlüğünü kaçıran Kris Middleton (25 sayı, 5 ribaund, 3 asist), Eric Bledsoe (15 sayı, 6 ribaund, 7 asist, 2 topçalma) ve kenardan gelen Pat Connaughton (16 sayı, 6 ribaund, 2 asist, 2 topçalma) ile mücadele ettiler.

Temsilcimiz Ersan İlyasova ise yine kenardan geldiği maçta 25 dakika parkede kalarak 6 sayı, 3/7 sahaiçi, 5 ribaund ile takımına katkı verdi.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

https://youtu.be/JItxdrKGn5Q

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Indiana, Lakers’ı Farka Boğdu!

NBA Doğu Konferansı’nın dişli ekiplerinden Indiana Pacers, konuk ettiği Batı’nın play-off kovalayan önemli ekiplerinden Los …