Güncel Haberler

Beşiktaş SJ Belçika’dan Cebinde Galibiyetle Dönüyor

FIBA Şampiyonlar Ligi B Grubu 6. hafta maçnda Oostende ile Beşiktaş Sompo Japan karşı karşıya geldi ve temsilcimiz maçtan 73-66’lık skorla galip ayrılmayı başardı. Bu sonuçla Beşiktaş gruptaki 2.galibiyetini alarak ilk 4 sıra için umudunu sürdürdü.

Mücadelenin başında Oostende’de Maric, Beşiktaş Sompo Japan’da Rich, Buva ve Gibson ön plana çıkarken temsilcimiz, 1. periyodu 20-19 önde tamamladı. İkinci periyotta Benzing dışındaki oyuncularından katkı almakta zorlanan Beşiktaş Sompo Japan, Oostende’de Maric’in yanı sıra Djurisic’in de devreye girmesine engel olamayınca soyunma odasına 40-37 geride gitti.

Beşiktaş Sompo Japan 3. periyotta kontrolü ele geçirdi. Oostende’yi sadece 9 sayıda tutan temsilcimiz Buva, Rich ve Burak Can Yıldızlı’nın basketleriyle farkı çift haneye çıkarıp son 10 dakikalık bölüme 61-49 önde girdi. Siyah beyazlılar 4. periyoda tutuk bir giriş yaptı ve ilk 5 dakika sonunda farkı 2’ye kadar indi. (61-63) Kalan bölümde Rich ile kontrolü elinde tutan temsilcimiz, sahadan 73-66 galip ayrıldı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …