Güncel Haberler

LeBron: “Lakers Az Daha Sabrımı Taşıracaktı”

Los Angeles Lakers, LeBron James’in gelişine rağmen NBA sezonuna iyi başlayamadı. LeBron James, Los Angeles Lakers‘a imzayı attığından bu yana işler pek kolay geçmedi.

Efsane oyuncu, Yahoo Sports‘a yaptığı açıklamalarda zaman zaman bir nefes alıp duruma büyük tepki vermemek için durumu yeniden değerlendirmek zorunda kaldığını belirtti:

“Şu noktaya kadar dışarıdan gözükecek şekilde bir şeyi değiştirmedim. Ama herkes beni tanır, nasıl biri olduğumu bilir. Geçen hafta neredeyse sabrım taşacaktı. Oturup kendime şunu hatırlattım: “Böyle bir şeyin içinde olacağını biliyordun.” Bu süreç benim için iyi oldu. Sabırlı olmaya devam etmek zorundayım.”

Lakers‘ın geçen sezon 35 maç kazandığı düşünülürse James’in gelişine rağmen durumun sancılı geçeceği ortadaydı.

LeBron’un da dediği gibi takımın yaşadığı sorunları aşabilmesi için şimdilik sabretmek ve çalışmaktan başka yol yok.

Eurohoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …