Güncel Haberler

Takas Furkan’a Yaradı!

Philadelphia 76ers‘ın deplasmanda Miami Heat‘i 124-114 yendiği maçta temsilcimiz Furkan Korkmaz yine istediği fırsatı yakaladı ve bunu çok iyi değerlendiren genç yıldızımız 16 sayı bularak kariyer rekorunu geliştirdi.

Takas sonucu Timberwolves’a gönderilen Covington ile Saric’in süreleri tamamen boşa çıktı çünkü Jimmy Butler da 14 Kasım’a kadar forma giyemeyecek. İşte bu çıkan fırsatı temsilcimiz şuana kadar çok iyi kullanıyor. Diğer taraftan bilindiği gibi 76ers, Furkan Korkmaz’ın sözleşmesini uzatmama kararı almıştı.

Oyuna ikinci periyotta girdikten sonra kısa sürede özellikle üçlükleri ile takımına skor katkısı sağlayan Furkan, sonrasında erken üç faul aldığı için bir süre kenarda oturdu. Ama son çeyrekte tekrar etkisini hissettirdi ve toplamda 22 dakika süre aldığı maçı 16 sayı (3/3 serbest atış, 3/6 3sayı, 2/3 2sayı) 4 ribaund 1 topçalma ile tamamladı.

76ers’da maçın yıldızı ise alışıldığı gibi Joel Embiid (35 sayı 18 ribaund 3 asist) oldu. Ayrıca J.J. Redick (25 sayı 3 asist) ve Ben Simmons da (13 sayı 7 ribaund 7 asist) önemli katkılar verdiler.

Erken doğan çocuğu ve eşinin yanında kalmayı tercih eden Dwyane Wade‘den yoksun Miami’de, Goran Dragic (22 sayı 3 ribaund 5 asist 2 topçalma), Josh Richardson (17 sayı 4/5 3sayı) ve Hassan Whiteside (13 sayı 11 ribaund) ön plana çıkan isimler oldular.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Heat, Bulls Engelini Farklı Geçerek Play-Off Biletini Kaptı

NBA Doğu Konferansı play-in son maçında Miami Heat konuk ettiği Chicago Bulls‘u 91-112 gibi farklı …