Güncel Haberler

RESMİ: Butler 76ers’ın yolunu tuttu. işte takasın detayları.

Beklenen takas gerçekleşti ve Minnesota Timberwolves‘a geldikten sonra kulüp ile bir türlü yıldızı barışmayan tecrübeli yıldız Jimmy ButlerPhiladelphia 76ers‘ın yolunu tuttu. 

Bilindiği üzere Butler ile Miami Heat ve Houston Rockets da yakından ilgileniyorlardı.

Jimmy Butler, Sixers ile ilk maçına 14 Kasım’da oynanacak Orlando Magic karşılaşmasıyla birlikte çıkabilecek. Butler’ın bu gece TSİ 03.30’da oynanacak Miami Heat karşılaşmasında forma giyme ihtimali bulunmuyor.

İşte takasın detayları

  • 76ers Butler ile beraber genç uzun Justin Patton’ı (Pivot-2.13m-1997) da kadrosuna kattı.
  • Timberwolves, iki önemli görev adamı Robert Covington ve Dario Saric’in yanı sıra tecrübeli guard Jerryd Bayless ve 2022 yılı 2.tur seçim hakkını da cebine koymuş oldu.

Kim karlı çıktı?

Tabiki sorunun cevabı çok net; Philadelphia 76ers. Pota altında Joel Embiid, guard pozisyonunda Ben Simmons ve kanatda Jimmy Butler ile Doğu Konferansı’nda adlarını favoriler arasına yazdırdılar. Wolves cephesinde ise Dario Saric 4 numarada ilk beeş biletini kapabilir. 

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Dallas’ı Strus’un Son Saniye Basketiyle Geçti

NBA Doğu Konferansı ekibi Cleveland Cavaliers konuk ettiği Dallas Mavericks‘i Strus’un son saniyede orta sahadan …