Güncel Haberler

Euroleague hakemler BİRLİĞİ Giannakopoulos’a dava açıyor

EuroLeague Hakemler Birliği, Panathinaikos sahibi Dimistris Giannakopoulos’un Olympiakos-Panathianikos derbisinden sonra Olympiakos‘un iki hakeme 20 bin Euro sözü verdiğini iddia etmesi üzerine kendisine dava açılacağını duyurdu.

EuroLeague Hakemler Birliği’nden yapılan açıklama şu şekilde:

“EuroLeague Hakemler Birliği, Panathianikos’un sahibi Bay Giannakopoulos’un iki üyemize yönelttiğini kesinlikle reddediyor. Bu nedenle bu tür suçlamaların kanıtlanmasını, EuroLeague Hakemler Birliği’nin bütünlüğünü, şeffaflığını ve profesyonelliğini korumak için yasal yollara başvurma hakkını saklı tutuyor.

Hiçbir takım temsilcisinden yanlış bir suçlamayı kabul etmeyeceğiz. Bize göre bu manipülasyon amacıyla yapılmış bir şey. Kanıtlanmamış suçlamalarla hakemlerin çalışma koşullarını zorlaştırmak ve kararlarını çok zor almalarını sağlamak turnuvayı da etkileyebilir.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Panathinaikos, Zorlu Belgrad Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Panathinaikos, Belgrad’da konuk olduğu Kızıl Yıldız‘ı 76-89 gibi farklı …