Güncel Haberler

Furkan Nihayet Rotasyonda Yer Aldı ve Kariyer Rekorunu Kırdı

Philadelphia 76ers‘ın deplasmanda Memphis Grizzlies‘a uzatma sonunda 112-106 (102-102) yenildiği maçta genç yıldızımız Furkan Korkmaz, nihayet şans buldu ve hem parkede kaldığı süre hem de ürettiği skor açısından kariyer rekoru kırdı.

Minnesota ile yapılan takas nedeniyle hem Dario Saric hem de Robert Covington’dan yoksun olan 76ers’da nihayet şans verilen Furkan, fırsatı iyi değerlendirdi ve 23 dakika parkede kalırken, 12 sayı (1/2 serbest atış, 3/7 3sayı, 1/1 2sayı) ile kariyer rekorunu kırdı. Aynı zamanda 4 ribaund, 2 asist ve 2 topçalma ile de takımına katkıda bulundu.

Philadelphia’da J.J. Redick (20 sayı 3/6 3sayı), Ben Simmons (18 sayı 14 ribaund 5 asist), T.J. McConnell (16 sayı 3 ribaund 7 asist) ve Joel Embiid (14 sayı 16 ribaund 5 asist) sergiledikleri etkili bireysel performanslara rağmen mağlubiyete engel olamadılar.

Grizzlies’da ise Mike Conley (32 sayı 4/10 3sayı 4 ribaund 6 asist 2 topçalma) yıldızlaşırken Marc Gasol (18 sayı 12 ribaund 6 asist 2 topçalma) ve Garrett Temple da (17 sayı 3/6 3sayı 2 ribaund 2 topçalma) onun en büyük destekçileri oldular.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …