Güncel Haberler

Clippers Uzatmada Milwaukee’yi Devirdi

Los Angeles Clippers Staples Center’da ağırladığı Milwaukee Bucks‘ı uzatma sonunda 128-126’lık skorla devirmeyi başardı.

Maçın normal süresinin son bölümüne aslında Clippers oldukça avantajlı bir şekilde 117-111 önde girdi. Ancak Milwaukee adına bitime 6 saniye kala Eric Bledsoe’nın üçlüğünde şans da yanlarında olunca isabet geldi ve maç uzatmaya gitti. Gallinari son topu değerlendiremedi Clippers adına. Uzatma bölümünde de çekişme devam etti. Bitime 1 saniyeden az vardı ki Lou Williams sahneye çıktı ve penetre ederek çok zor bir basket çıkararak takımını 128-126’lık skorla galibiyete ulaştırdı. Bu sonuça Milwaukee 3.yenilgisini alırken, Clippers ise evinde 5-1 oldu.

Clippers adına en dikkat çekici performans kenardan gelen Montrezl Harrell’dan (26 sayı 9 ribaund) geldi. Maçı kazandıran basketin de sahibi olan Lou Williams (12 sayı 5 ribaund 10 asist) yine kenardan gelerek çok önemli bir katkı verdi. Ayrıca Patrick Beverley (21 sayı 5/8 3sayı 5 ribaund 3 asist), Tobias Harris (20 sayı 11 ribaund 2 topçalma) ve Danilo Gallinari de (13 sayı 8 ribaund 3 asist) diğer ön plana çıkan performanslar oldular.

Milwaukee cephesinde ise Giannis Antetokounmpo‘nun (27 sayı 18 ribaund 4 asist 5 topçalma 2 blok) nefis performansı galibiyet için yeterli olmadı. Malcolm Brogdon (23 sayı 4 ribaund 3 asist), Brook Lopez (20 sayı 6/12 3sayı 4 ribaund 2 asist 2 topçalma), Eric Bledsoe (15 sayı 5 ribaund 5 asist 2 topçalma) ve Khris Middleton’un (14 sayı 3 ribaund 5 asist) performansları galibiyet için yeterli olmadı.

Ersan İlyasova ise 23 dakika süre alıp 5 sayı (2/7 saha içi isabet), 7 ribaund, 1 asist üretti.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

https://youtu.be/hcx3FbT3wH0

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Dallas, Evinde Boston’u Yenip Seriye Tutundu

NBA final serisi 4. maçında Dallas Mavericks konuk ettiği Boston Celtics‘i 122-84 gibi farklı bir …