Güncel Haberler

Brett Brown: Furkan Korkmaz çok iyi işler yaptı

Furkan Korkmaz’ın muhteşem performansı koçunun da takdirini kazandı.

Bu sezon süre bulmakta güçlük çeken ve her fırsatta oynamak istediğini söyleyen Furkan Korkmaz, Memphis Grizzlies‘e karşı önemli bir şans elde etti ve bunu da harika kullandı.

Benchten gelip 23 dakika sahada kalan milli yıldızımız 12 sayıyla kariyer rekorunu kırarken bu performansı koçu Brett Brown’dan da takdir gördü. Maçın ardından muhabirlere konuşan Philadelphia 76ers koçu Brett Brown şu sözlerle oyuncusunu övdü:

“Furkan hiç çekingen bir oyuncu değil. Oyuna giriyor ve şut şansı kovalıyor, şut atmaya çalışıyor. Bence çok iyi şeyler yaptı. Her zaman savunma konusunda onu zorluyoruz. Ama doğum sertifikasına baktığınızda onun ne kadar genç olduğunu görürsünüz. Bence Furkan bugün çok iyi işler yaptı, özellikle de hücumda.” 

Genç yıldız bu maçta önüne gelen şansı çok iyi kullansa da Jimmy Butler’ın takıma dahil olmasından sonra takımdaki durumunun nasıl olacağı belirsizliğini koruyor.

Kaynak: EuroHoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …