Güncel Haberler

Beşiktaş’ta Kadro Dışı Bırakılan Joe Alexander, Hakkında Ortaya Atılan İddialar İle İlgili Konuştu

Kadro dışı bırakılan Joe Alexander, hakkında ortaya atılan iddialar ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Beşiktaş Sompo Japan’de kadro dışı bırakılan Joe Alexander hakkında Dusko Ivanovic ile tartıştığına dair iddialar ortaya atılmıştı.

Koç Ivanovic’e fiziki müdahalede bulunup tartışma yaşadığı haberleri basına yansıyan Beşiktaş Sompo Japan oyuncusu Joe Alexander, EuroLeague Followers’a konu hakkında açıklamalarda bulundu. Alexander, herhangi bir kavganın yaşanmadığını dile getirerek şunları söyledi:

“Maçtan sonra Ivanovic ile konuşmak istedim. Ama şu an konuşmak istemediğini söyledi. Ben konuşma konusunda ısrar ettim. O da ısrarlı şekilde konuşmak istemedi. Bana soyunma odasına dönmemi söyledi. Ben o an konuşmak için ısrar etmeyi sürdürdüm. Sonrasında koç ortamı terk etti. Olay bu. Kavga yok, ittirme yok, müdahale yok, hiçbir şey yok. Sesimi bile yükseltmedim ya da ona saygısızca bir şey söylemedim. Aynı şekilde o da bana kötü bir şey söylemedi ve bana müdahalede bulunmaya veya benle kavga etmeye çalışmadı. Anlatılanlar tamamen yalan.”

Kaynak: Sportando & Euroleague Followers

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …