Güncel Haberler

Beşiktaş Sompo Japan – Afyon Belediye Maçının Ardından Koçların Görüşleri

Beşiktaş Sompo Japan‘ın Tahincioğllu Basketbol Süper Ligi 6.hafta mücadelesinde konuk ettiği Afyon Belediyespor‘u 80-75 yendiği maçın ardından koçlar görüşlerini dile getirdiler.

Beşiktaş Sompo Japan koçu Dusko Ivanovic basın toplantısında şunları söyledi:

“Önemli bir galibiyetti, bazı anları çok iyi oynadık. Geçiş hücumlarında da fena değildik ama sahada bazı anları daha tutkulu oynamamız gerekiyor. Sonuçtan memnunum.”

Ivanovic, Can Maxim’in hiç süre almaması ve Enes Berkay’ın durumu ile ilgili gelen soru üzerine, “Hepsi iyi oyuncular, ellerinden geleni yapıyorlar ve istekliler. Ama bu benim kararım, kimin oynayıp oynamayacağını ben karar veriyorum.” dedi,

Joe Alexander’ın kadro dışı bırakılmasıyla ilgili soruya ise “Kimseyle bir problemim yok.” yanıtını verdi.

Afyon Belediye Koçu Can Sevim, Beşiktaş Sompo Japan maçının ardından şöyle konuştu:

“Karşılaşmanın ilk yarısında uyguladığımız strateji doğruydu. Bir deplasman takımının oynaması gerektiği gibi oynadık. Dokuz top kaybı yapmış olmamız sıkıntı yaratan taraftı ki zaten Beşiktaş da bunları fast-break olarak cezalandırıp soyunma odasına önde gitti. İkinci yarıdaysa savunmada çok basit, akıl almaz hatalar yaptık. Özellikle ters taraftaki eşleşmelerde büyük sıkıntı oldu. Son bölümde oyun kurucularımız daha farklı reaksiyon verse sonuç değişebilirdi, kazanabilirdik.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …