Güncel Haberler

Zeljko Obradovic ve Erick Green’den Baskonia maçı öncesi açıklamalar

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Turkish Airlines EuroLeague 6. maçında yarın (9 Kasım Cuma) İspanya’yı temsil eden Bask takımı Kirolbet Baskonia ile karşılaşacak. Başantrenör Zeljko Obradovic ile başarılı oyuncumuz Erick Green karşılaşma öncesi resmi sitemize değerlendirmelerde bulundu.

Başantrenörümüz Zeljko Obradovic zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarına değinirken, oyuncumuz Erick Green ise oyun planına sadık kalmaları gerektiğini belirtti.

Başantrenörümüz Zeljko Obradovic, Baskonia’nın agresif bir savunma anlayışı olduğunu söyleyerek şöyle devam etti:

“Bazı yeni oyuncuları olmasına rağmen basketbol anlayışı geçtiğimiz sezonla tamamen aynı olan bir takıma karşı mücadele edeceğiz. Hücumda tempoyu arttırıyorlar ve hücum ribaundlarında çok agresifler. Onlara karşı her zaman olduğu gibi çok zorlu bir karşılaşmaya çıkacağız.” 

Erick Green ise şu açıklamalarda bulundu:

“Güzel bir maç olacak. Baskonia harika bir takım. Rakibimizde Shengelia’nın olduğunu biliyoruz ve o çok önemli bir oyuncu. Oyun planımıza sadık kalmalı ve koçu maç boyunca dinlemeliyiz. Kazanabilmek için deplasmanda iyi bir karşılaşma oynamaya ihtiyacımız olacak.” 

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …