Güncel Haberler

Real Madrid İsrail’de Şov Yaptı

Euroleague 6.hafta mücadelesinde son şampiyon Real Madrid İsrail’de konuk olduğu Maccabi Tel Aviv‘i üçlük şov yaptığı maçta 87-66’lık skorla tam anlamıyla ezdi geçti ve namağlup ünvanını sürdürdü.

Maccabi aslında maça iyi bir giriş yaptı ama Real Madrid son maçların formda ismi Jaycee Carroll’un üst üste üçlükleri ile bir adım önde kalmayı başardı ve ilk çeyreği 18-15 önde tamamladı. Ancak ikinci çeyrekle beraber hücumda çok dağınık bir görüntü çizen Maccabi karşısında Real maça ağırlığını koydu ve 23-8’lik çeyrek skoruyla devreye de 41-23 önde girdi misafir takım.

Maccabi’nin soyunma odasından dönüşte bir reaksiyon göstermesi bekleniyordu ama ev sahibinin hiç niyeti yoktu direnmeye. Real Madrid de hiç vitesi düşürmeyince son çeyreğe de 66-44 gibi can yakıcı bir farkla önde girdi misafir takım. Son çeyrekte ise Real Madrid nihayet tempoyu düşürdü, rolantiye aldı ve maçı elini kollunu sallaya sallaya 88-66 kazanmayı bildiler.

Real Madrid takım olarak 15/31 üç sayı isabeti ile oynadı.

Real Madrid cephesinde Sergio Llull (17 sayı 5/8 3sayı 2 asist), Jaycee Carroll (16 sayı 4/5 3sayı), Gustavo Ayon (12 sayı 12 ribaund 3 asist) ve Anthony Randolph (11 sayı 3/4 3sayı 8 ribaund 2 asist) galibiyetin mimarları oldular.

Ev sahibi Maccabi Tel Aviv’de ise Johnny O’Bryant (17 sayı 7 ribaund 3 asist) ve yeni transfer Ramon Sessions (11 sayı 5 ribaund) dışında ayakta kalan olmadı. Milli oyuncumuz Scottie Wilbekin 18 dakika parkerde kalırken sadece 5 sayı 3 ribaund 1 topçalma ile katkı verdi.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …