Güncel Haberler

Oklahoma Evinde Houston’ı Farklı Geçti

Carmelo Anthony‘i de kadrosuna katarak Batı Konferansı’nda Golden State’in yine finaldeki rakibi olması beklenen Houston Rockets, 3 maç üst üste kazanmış ve toparlanmış bir görüntü vermişti ancak Russell Westbrook‘tan yoksun Oklahoma City Thunder karşısında darma deplasmanda darma dağan oldular. Ev sahibi 98-80 ile çok rahat kazandı ve galibiyet serisini tam 7 maça çıkardı.

Oklahoma’da maçın yıldızı Paul George (20 sayı 11 ribaund 6 asist 6 topçalma) olurken Steven Adams da (19 sayı 10 ribaund 4 asist 2 topçalma) onun en büyük yardımcısı oldu, enerjisi ve fiziksel oyunuyla iki pota altında da fark yarattı. Diğer taraftan Dennis Schröder (14 sayı 6 ribaund 5 asist) ve Terrance Ferguson da (14 sayı 4/9 3sayı 4 ribaund) iyi bir maç çıkardılar.

Houston cephesinde James Harden(19 sayı 8 ribaund 5 asist 3 topçalma) en iyi direnen isim olurken, Clint Capela (17 sayı 7 ribaund 3 asist) ve PJ Tucker da (13 sayı 3 ribaund 2 asist) diğer destekçiler oldular. Chris Paul (10 sayı 2 ribaund 5 asist 6 topçalma) vasat bir performans sergilerken Carmelo Anthony (2 sayı 1/11 sahaiçi 5 ribaund) ise tam bir faciaydı.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …