Güncel Haberler

FIAT Torino NBA’den Bir Transfer Daha Yapma Hazırlığında

Bu yaz takımın başına NBA’in efsane koçlarından Larry Brown’u getiren ve İtalya Lega Basket Serie A‘nın Eurocup temsilcilerinden FIAT Torino, bu kez de NBA’den bir oyuncu transferi yapma hazırlığında. Son olarak NBA’de Memphis Grizzlies forması giymiş olan tecrübeli oyun kurucu Mario Chalmers İtalyan ekibinin gündemindeki isim.

1.88 boyunda olan 32 yaşındaki tecrübeli guard, 9 yıl boyunca NBA’de ter dökmüştü. Geçen sezon ise Memphis Grizzlies forması ile 66 maçta forma giymiş ve ortalama 21.5 dakika parkede kalırken 7.7 sayı %27.7 3sayı 2.4 ribaund 3.0 asist 1.2 topçalma istatistikleri ile mücadele etmişti.

Bir diğer eski NBA oyuncusu, Norris Cole da bu yaz Maccabi Tel Aviv’den ayrılmış ve Serie A’nın FIBA Şampiyonlar Ligi temsilcilerinden Avellino ile anlaşmıştı ki şuana kadar çok iyi bir performans sergiliyor.

Dolayısıyla bu transfer gerçekleşirse iki eski NBA oyun kurucusunun düellosunu İtalya Lega Basket Serie A’da izleyebileceğiz.

https://www.youtube.com/watch?v=eswuOb0kkCY&t=135s

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …