Güncel Haberler

Davis Kendine Geldi, Pelicans Kazanmayı Hatırladı

New Orleans Pelicans Smoothie King Center’da ağırladığı Chicago Bulls‘u süper yıldızı Anthony Davis‘in etkili performansıyla 107-98 yendi ve 6 maçlık galibiyet hasretine son vermiş oldu.

Ev sahibinde ayak bileğinden sakatlığı bulunan Elfrid Payton bu maçta da forma giyemedi ve böylece üst üste 6.maçını kaçırmış oldu. 

Süper yıldız Anthony Davis 32 sayı 15 ribaund 7 asist 4 blok ile kendine geldiğinin sinyallerini net olarak verdi. Diğer taraftan Justin-Jrue kardeşlerin kapışmasında kazanan taraf kardeş Jrue Holiday oldu. Tecrübeli guard ağabeyinin savunmasına rağmen 17 sayı 10 ribaund 9 asist 2 topçalma 2 blok gibi etkili bir performans sergiledi, triple-double’ı bir asist ile kaçırdı. 

Bulls cephesinde ise Zach LaVine (22 sayı 5 ribaund 4 asist), Jabari Parker (20 sayı 13 ribaund 3 asist), Justin Holiday (17 sayı 2 asist 3 topçalma) ve Wendell Carter Jr.’ın (17 sayı 11 ribaund 3 blok) çabaları galibiyet için yeterli olmadı.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …