Güncel Haberler

İstanbul BBSK’nın Rakibi Donar Groningen

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü Basketbol Takımı, FIBA Europe Cup C Grubu 4. Hafta maçında Donar Groningen’i konuk ediyor.

7 Kasım Çarşamba günü İBB Cebeci Spor Kompleksi’nde oynanacak mücadele saat 19.00’da başlayacak. Karşılaşma İBB WEB TV’den ve FIBA’nın resmi YouTube kanalından naklen yayınlanacak.

Temsilcimiz, grupta oynadığı son maçta Pınar Karşıyaka ile karşı karşıya geldi. Maça kısıtlı bir rotasyonla çıkan İBB, İzmir ekibi karşısında sahadan 81-55 mağlup ayrıldı. İstanbul BBSK’nın rakibi Groningen ise gruptaki son maçına Belçika deplasmanında çıktı. Hollanda ekibi bu maçta Spirou Basket’e 92-64 mağlup oldu.

İBB’nin grupta henüz galibiyeti yok, bu nedenle gruptan çıkma yolunda bu maçtan bir galibiyet çıkarmaları şart. Tıpkı ligdeki Afyon maçı gibi, sezonun hedef maçlarından birine çıkacaklar. 

Bu arada temsilcimizin Donar Groningen ile oynadığı ilk maç 90-81 Hollanda ekibinin üstünlüğü ile bitti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Gaziantep, Çeyrek Finalin İlk Ayağını Kazandı

FIBA Europe Cup çeyrek final serisi ilk maçında temsilcimiz Gaziantep, Polonya’da konuk olduğu Anwil Wloclawek‘i …