Güncel Haberler

Doncic Sanki Yıllardır NBA Oyuncusu

Euroleague ve Liga Endesa MVP’si artı Avrupa Şampiyonu ünvanları ile geldiği NBA’e de çabuk ısınan genç Sloven yıldız Luka Doncic, takımı Dallas Mavericks‘de de liderlik rolünü hemen üstlendi. Son olarak takımının içerde Washington Wizards‘ı 110-96 yendiği maçta yine ön plandaydı.

İlk beş başlayan ve 33 dakika parkede kalan Luka Doncic 23 sayı (3/3 serbest atış, 2/7 3sayı, 7/9 2sayı) 6 ribaund 3 asist 1 top çalma ile mücadele etti. Wesley Matthews (22 sayı 5/8 3sayı 2 ribaund), Dennis Smith Jr. (19 sayı 4 ribaund 7 asist) ve Harrison Barnes da (19 sayı 13 ribaund 3 asist 2 topçalma) onun en büyük yardımcıları oldular.

Washington cephesinde ise John Wall (24 sayı 4 ribaund 10 asist 3 topçalma), Bradley Beal (19 sayı 6 ribaund 4 asist) ve Otto Porter Jr. (19 sayı 5/6 3sayı 6 ribaund 4 asist 2 topçalma) mağlubiyete engel olamadılar.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

https://youtu.be/X1sq5E5AXY8

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveand, Orlando’yu Bir Kez Daha Çift Haneli Farklarla Yendi

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 2. maçında Cleveland Cavaliers konuk ettiği Orlando Magic‘i 96-86’lık …