Güncel Haberler

Türk Telekom’un Rakibi Zenit VTB’de Formda

Bu hafta Eurocup sahnesinde temsilcimiz Türk Telekom‘un rakibi olacak Rus ekibi Zenit, VTB Lig‘de evinde ağırladığı vasat ekiplerden Enisey karşısında çok rahat bir maç çıkardı ve 116-81 kazanmayı bildi.

Maça fırtına gibi başlayan Zenit, özellikle hücumda müthiş bir performans sergileyerek ilk çeyreği 33-22 önde kapattı. İkinci çeyrekte de Enisey herhangi bir önlem almayınca Zenit şovuna devam etti ve 35-24’lük periyot skoruyla farkı daha da açtı, devreye 68-46 önde girdiler. İkinci yarıda da değişen bir şey olmadı. Zenit temponun düşmesine hiç izin vermedi ve açık alandaki etkili oyunlarıyla farkı daha da açmaya devam ettiler. Son çeyrekle beraber hücumda da ritmini tamamen kaybeden Enisey, hezimeti kabullendi ve ev sahibinin 35 sayı farkla galip gelmesine engel olamadılar.

Zenit cephesinde NBA patentli guard Brandon Jennings (20 sayı 4 ribaund 13 asist 2 topçalma) yıldızlaşırken, Evgeny Valiev (22 sayı 3 ribaund) ve Jalen Reynolds da (17 sayı 4 ribaund 3 topçalma) diğer ön plana çıkan isimler oldular.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Granca, Kanat Rotasyonuna Gegic’i Ekledi

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Türk Telekom ile aynı grupta yer alan son şampiyon Gran Canaria kanat …