Güncel Haberler

Kawhi’siz Raptors Lebron’lu Lakers’ı Geçmeyi Bildi

Yıldız forveti Kawhi Leonard’dan yoksun bir şekilde Staples Center’da Los Angeles Lakers‘ın konuğu olan Toronto Raptors, İspanyol uzunu Serge Ibaka‘nın etkili oyunu eşliğinde ev sahibini 121-107 gibi rahat bir skorla geçmeyi bildi. Bu sonuçla Toronto Raptors, 10.maçından 9.galibiyetini elde etmiş oldu.

Maçın yıldızı tartışmasız Serge Ibaka’ydı. İspanyol uzun Leonard’ın yokluğunda takımını sırtladı, 34 sayı 15/17 sahaiçi 10 ribaund 2 asist 2 topçalma ile önemli istatistiklere imza attı. Kyle Lowry (21 sayı 6 ribaund 15 asist), Pascal Siakam (16 sayı 13 ribaund 3 asist), Danny Green (15 sayı 5/8 3sayı 3 ribaund 3 asist) ve Jonas Valanciunas da (14 sayı 8 ribaund) galibiyete önemli katkıda bulundular.

Lakers cephesinde ise Lebron James (18 sayı 2 ribaund 6 asist) kendi standartlarına göre vasat bir performans sergilerken, genç oyuncular Kyle Kuzma (24 sayı 5 ribaund 2 asist), Brandon Ingram (16 sayı 3 asist) ve Lonzo Ball’un (12 sayı 9 ribaund 4 asist 2 topçalma) çabaları yeterli olmadı.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

https://www.youtube.com/watch?v=8KIkWlFzQp8

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …