Güncel Haberler

Furkan Korkmaz: Ancak maç kopunca oyuna girebiliyorum

Philly.com’a konuşan Furkan Korkmaz, skorun kopmasından sonra oyuna girmesinden ve yeterli süre alamamasından şikayet etti.

Furkan Korkmaz’ın sözleri şöyle:

“Burada süre alamıyorsam, diğer seçeneklerin neler olduğunu görmek istiyorum. Bunların ne olduğunu şimdilik bilmiyorum, sadece sahada olmaya çalışıyorum. Şu ana kadar elime bir şans geçmemiş gibi hissediyorum. Geçtiğimiz yıl uzun bir süre sakattım, bu sene ise sadece maçlar koptuktan sonraki bölümlerde süre aldım. Bunlar da benim için önemli rotasyon dakikaları değildi. Bu sebepten sahada ne yapabileceğimi göstermek adına şans bulabildiğimi hissetmiyorum.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …