Güncel Haberler

Ergin Ataman: Fenerbahçe’yi kutluyorum

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 5. hafta mücadelesinde Ülker Sports Arena’da Fenerbahçe‘ye 86-79’luk skorla mağlup olan Anadolu Efes‘te koç Ergin Ataman, karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında şunları söyledi:

“Maçın ilk bölümünde Fenerbahçe iyi başladı. Oralarda biz özellikle savunma ribaundlarında dengeyi sağlayamadık. Ondan sonra reaksiyon verdik ve maç boyunca bir kaç defa kırılma noktası olmasına rağmen hepsinde de karşılık verdik, aslında en önemli yerde de öne geçtik. Ama Dunston’ın yüksek posttan kaçırması ve Kalinic’in üçlüğüyle maç uzatmaya gittik ve yorulduk. Uzun rotasyonunda ligde sıkıntımız var, Fenerbahçe biraz daha tecrübeli oyunculara sahip o konuda. Moerman ve Dunston neredeyse tüm maç oynadı. Fenerbahçe uzatmalarda daha iyi oynadı. Güzel bir maç oldu, izleyenler de keyif almıştır, Fenerbahçe’yi kutluyorum.”

Kaynak: BasketDergisi

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …