Güncel Haberler

RESMİ: Maccabi Tel Aviv Aradığı Guardı NBA’de Buldu

Sizlere 26 Ekim’de detaylarını iletmiş olduğum transfer hamlesi Maccabi Tel Aviv tarafından resmi olarak açıklandı. Son olarak Washington Wizards forması giymiş olan tecrübeli guard Ramon Sessions‘ı kadrolarına kattılar.

1.90 boyunda olan 1986 doğumlu tecrübeli oyuncu, Geçtiğimiz sezon Washington Wizards ise 15 maçta görev almış ve 5.9 sayı %40.0 3sayı 1.3 ribaund 3.3 asist istatistikleri ile mücadele etmişti. Şuanda ise serbest oyuncu konumunda.

İlk kez ülkesi dışında bir takımda forma giyecek olan Sessions, 2007 NBA draftinde 2. tur 56. sıradan Milwaukee Bucks tarafından seçilmiş ve NBA kariyeri boyunca toplamda 713 maçta parkeye çıkmıştı.

Ramon Sessions akıllı penetreleri ve savunmada da mesai harcaması ile tanınan değerli bir görev adamıydı NBA sahnesinde. Ayrıca dış şutlar konusunda da güvenilir bir isim olduğunu söyleyebiliriz. Pargo’nun devam eden sakatlığı, Wilbekin’in sakatlıktan tam olarak dönememiş olması ve Ray’in de bu seviyeler için yetersiz kaldığını düşündüğümüzde bu hamle gayet yerinde oldu, Sessions tecrübesi ve zekası ile İsrail ekibine değer katacaktır.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …