Güncel Haberler

Golden State Son Çeyrekte Farkını Gösterdi

Golden State Warriors evinde konuk ettiği Minnesota Timberwolves‘u son çeyrekte sergilediği etkili oyunla 116-99 geçerek galibiyet serisini 7 maça çıkardı.

İlk bölümde sadece 1 şut kaçıran Golden State farkı çift hanelere getirse de sonrasında Minnesota sergilediği dirençle kolay lokma olmadığını gösterdi. İkinci yarıda skora dengeyi getiren hatta öne de geçen konuk takım, son çeyreğe 87-83 önde girdi. Ancak son çeyrekte Golden State fırtınası esti. Curry ve Durant liderliğinde 33-12’lik çeyrek skoru ile maçtan farklı galip ayrılmayı bildiler.

Stephen Curry (28 sayı 9 ribaund 7 asist) ve Kevin Durant (33 sayı 13 ribaund 3 asist ) ile ön plana çıkarken Klay Thompson da (22 sayı 4 ribaund) ile onlara eşlik etti.

Minnesota cephesinde ise Andrew Wiggins (22 sayı 4 ribaund), Jimmy Butler (21 saayı 3 ribaund 5 asist) ve Karl-Anthony Towns’un (13 sayı 11 ribaund 2 topçalma) performansları galibiyet için yeterli olmadı.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …