Güncel Haberler

Ataman: ”Oyunu kontrol ederek, sert savunma ile maçı kazanmaya çalışacağız…”

Turkish Airlines Euroleague beşinci hafta maçında 2 Kasım 2018, Cuma günü İtalya’nın AX Armani Exchange Olimpia Milano takımı ile deplasmanda mücadele edecek olan Anadolu Efes’te baş antrenör Ergin Ataman karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“Zor bir deplasmana gidiyoruz. Milano takımı ile aynı puandayız ve Euroleague’e iyi bir başlangıç yaptı AX Armani Exchange Olimpia Milan. Özellikle Mike James, Nemanja Nedovic ve Vladimir Micov gibi çok tecrübeli ve topa yön veren dış adamlara sahipler. Çok düzenli basketbol oynuyorlar. Biz de oyunu kontrol ederek, savunmamızı sert tutup maçı kazanmaya çalışacağız.”

Buğrahan Tuncer ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Milano deplasmanında bizim için çok önemli bir maça çıkacağız. Kazanmak istiyoruz. Fenerbahçe maçından önce bizim için moral olacak. Adatıp Sakarya Büyükşehir Belediye maçında kötü bir performans göstermiştik. Kazanarak Fenerbahçe maçı öncesinde moral bulmak istiyoruz. Önemli bir deplasman, AX Armani Exchange Olimpia Milan geçen senelere göre çok daha iyi bir takım. Bu maçı kazanıp, önümüzdeki Euroleague maçlarına odaklanacağız.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …