Güncel Haberler

RESMİ: Cedevita Eski Guardı ile Anlaştı

Temsilcimiz TOFAŞ ile Eurocup‘da aynı grupta yer alan ve Cedevita kötü gidişatın ardından önce koç Rimac’ı göreve getirmişti ve ilk maçlarında Bursa’da farklı kaybetmişlerdi. Şimdi de kadroya ekleme yaptılar ve 2015-16 yılında da Zagreb ekibinin formasını giymiş olan ve geçtiğimiz sezon Afyon Belediyespor‘un TBL şampiyonluğunu kazanarak BSL bileti kapmasında önemli rol oynayan tecrübeli guard Jacob Pullen ile anlaştılar.

1.85 boyunda olan 1989 doğumlu Pullen’in aynı zamanda Gürcistan pasaportu da bulunuyor. Afyon forması ile TBL’de 20 maçta forma giyerken, 27.4 dakika parkede kalmış ve 14.3 sayı %34.8 3sayı 2.2 ribaund 4.1 asist ortalamaları ile katkı vermişti.

Pullen kariyerinde daha önce Hapoel Jerusalem, Barcelona ve Khimki Moskova gibi önemli takımların da formalarını terletmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Beşiktaş, Konuğu CSKA Moskova’ya Yenildi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerimizden Beşiktaş Emlakjet, milli maçlar nedeniyle verilen arayı değerlendirmek adına …