Güncel Haberler

Sacramento ve Bjelica Şaşırtmaya Devam Ediyor!

NBA medyasına göre bu sezonun zayıf halkalarından biri olan Sacramento Kings, herkesi şaşırtmaya devam ediyor. Bogdan Bogdanovic gibi önemli bir yıldızından sakat olduğu için faydalanamayan Kings yine de sezona çok iyi bir giriş yaptı ve son kurbanları da Orlando Magic oldu. Sahadan 107-99’luk skorla galip ayrıldılar. Üst üste 4.galibiyetini alan Kings, 8 maçın ardından 5.galibiyetine de ulaşmış oldu.

Euroleague MVP’si, eski Fenerbahçeli, Nemanja Bjelica yine Kings’in ön plana çıkan isimlerdinden biri oldu. Sırp forvet 21 sayı 3/5 3sayı 8 ribaund 1 asist 2 topçalma 1 blok ile oynadı. Kings’de diğer ön plana çıkan isimler; Willey Cauley-Stein (14 sayı 11 ribaund), De’Andre Fox (14 sayı 2 ribaund 5 asist 2 topçalma), Buddy Hield (25 sayı 11 ribaund 3 asist) oldular.

Orlando’da ise Aaron Gordon (18 sayı 10 ribaund 3 asist 2 topçalma 2 blok), Nikola Vucevic (15 sayı 15 ribaund 5 asist) ve Terence Ross (17 sayı 2 ribaund 2 asist 3 topçalma) direnmeye çalışan isimler oldular.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …