Güncel Haberler

Philadelphia Kaybetti, Furkan Şans Bulamadı

Geçtiğimiz günlerde Milwaukee Bucks’a kaybederek namağlup ünvanını da kaybeden Toronto Raptors, Kanada’da ağırladığı Phialdelphia 76ers karşısında fazla zorlanmadı ve 129-112 kazanarak rakibi karşısında iç sahadaki galibiyeti serisini 12 maça çıkarmış oldu.

Ev sahibinde Milwaukee maçında dinlendirilen Kawhi Leonard bu kez sahadaydı ve maçı 31 sayı 7 ribaund 4 asist ile tamamlayarak galibiyetin mimarı oldu. Raptors’da ayrıca Kyle Lowry (20 sayı 3 ribaund 12 asist), Serge Ibaka (16 sayı 8 ribaund 2 topçalma 3 blok), Pascal Siakam (15 sayı 15 ribaund 2 asist 3 topçalma) ve Jonas Valanciunas (23 sayı 4 ribaund 2 blok) da ön plana çıktılar.

Süre bulamadığı için geçtiğimiz günlerde takımından takasını istediği belirtilen temsilcimiz Furkan Korkmaz bu maçta da parkeye çıkamadı. 76ers’da yıldız uzun Joel Embiid 31 sayı 11 ribaund 4 asist ile ön plana çıkarken, Robert Covington (15 sayı 4 ribaund 4 topçalma 2 blok) ve top kaybı ile triple-double yapan Ben Simmons (11 sayı 8 ribaund 10 asist 10 topkaybı) dikkat çeken performans sergileyen diğer isimler oldular.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

https://youtu.be/d4M6j2Ito8Y

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …