Güncel Haberler

Galatasaray’ın Rakibi Adriyatik Lig’de Namağlup Devam Ediyor

Eurocup 5.hafta mücadelesinde 30 Ekim Salı günü temsilcimiz Galatasaray‘ın konuk olacağı Sırbistan temsilcisi Kızıl Yıldız, Adriyatik Lig’deki son maçında FMP Beograd’ı deplasmanda 81-72 yenmeyi başardı ve yoluna 5/5 ile devam etti.

Sezona bomba gibi başlayan Kızıl Yıldız Adriyatik Lig’de de yoluna namağlup devam ediyor. Maça nefis başladı yine Kızıl Yıldız ve ilk çeyrekten 25-12 üstünlük kurdular. İkinci çeyrekte ise FMP oyunu dengeye getirmiş olsa da farkı kapatmayı başaramadı ve devreye 45-32 Kızıl Yıldız üstünlüğü ile girildi.

İkinci yarıda ise direnmeye devam eden FMP, farkı bir türlü tek hanelere indiremedi. Son çeyrekte de iki takımın hücum performanslarının zirveye çıktığını izledik ancak Kızıl Yıldız yine de farkın erimesine izin vermedi ve rahat bir galibiyet aldı 81-72’lik skorla.

Kızıl Yıldız adına öne çıkan performanslar; Mouhammad Faye (18 sayı 7 ribaund 2 blok) ve Stratos Perperoglou (10 sayı 5 ribaund 4 asist).

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Panathinaikos, Zorlu Belgrad Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Panathinaikos, Belgrad’da konuk olduğu Kızıl Yıldız‘ı 76-89 gibi farklı …