Güncel Haberler

Real Madrid Eze Eze Kazandı

Euroleague 4.hafta mücadelesinde son şampiyon Real Madrid, evinde ağırladığı ligin zayıf halkalarından Buducnost‘u beklendiği gibi darma dağan etti. Antrenman niteliğinde bir maç oynayan İspanyol ekibi 89-55 ile kazandı ve namağlup performansını sürdürdü.

Üçlük yağmuru ile maça moral bozucu bir giriş yapan Real Madrid, daha ilk dakikalardan Karadağ temsilcisine skor anlamında olduğu kadar mental anlamda da net olarak üstünlüğünü kabul ettirdi, ilk çeyrek ev sahibinin 21-15 üstünlüğü ile geçildi. İkinci çeyrekte ise bu kez boyalı alan silahlarını, Ayon ve Reyes’i devreye soktu koç Laso’nun öğrencileri ve farkı açmaya devam etti. Devreye 44-31 Real üstünlüğü ile girildi.

Soyunma odasından mental olarak iyice düşmüş dönen Buducnost, farkın da etkisiyle maçtan tamamen koptu ve Real Madrid hiç acımadan farkı daha da açmaya devam etti. Üçüncü çeyrek ev sahibinin 65-44 üstünlüğü ile geçildi. Son çeyrekte rakibini adeta basketboldan soğutan Real Madrid, güle oynaya geçirdiği maçtan 89-55’lik skorla galip ayrılmayı başardı. 

Öne çıkan performanslar:
Real Madrid: Walter Tavares (10 sayı 14 ribaund 3 blok) ve Sergio Llull (9 sayı 3 ribaund 7 asist)
Buducnost: Nemanja Gordic (13 sayı 2 ribaund) ve Alen Omic (10 sayı 8 ribaund)

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …