Güncel Haberler

Temsilcilerimizin Karşılaşmasında 2 Triple-Double Birden Çıktı!

Temsilcilerimizden Ersan İlyasova‘nın takımı Milwaukee Bucks ve Furkan Korkmaz‘ın takımı Philadelphia 76ers‘ın karşılaşmasında gülen taraf 123-108 ile Ersan ve Milwaukee olurken maçta iki tane triple-double birden izledik.

Milwaukee ilk çeyreği 22-34 geride bitirdikten sonra ikinci çeyrekte 76ers potasına tam 49 sayı göndererek kulüp rekoru kırdı ve sonrasında ikinci yarının tamamında da üstünlüğü rakibine vermedi tekrar. 

Bucks cephesinde Yunan süper yıldız Giannis Antetokounmpo (32 sayı 18 ribaund 10 asist 3 blok 2 topçalma) 76ers’da ise Ben Simmons (14 sayı 13 ribaund 11 asist) maçı triple-double ile tamamladılar.

Milwaukee’de Khris Middleton (25 sayı 4 ribaund 4 asist), Eric Bledsoe (18 sayı 8 ribaund 4 asist) ve Brook Lopez (21 sayı) ile galibiyette Antetokounmpo’ya yardımcı olan isimler oldular. Temsilcimiz Ersan ise 16 dakika parkede kalırken 3 sayı 5 ribaund ile katkı verebildi. 

76ers cephesinde Simmons’un triple-double’nın yanısıra, Joel Embiid (30 sayı 19 ribaund 6 asist) ve Dario Saric (15 sayı 7 ribaund) de öne çıkan diğer isimler oldular.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …