Güncel Haberler

Galatasaray’ın Misafiri Monaco

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, 7DAYS EuroCup dördüncü hafta mücadelesinde AS Monaco ile karşılaşacak. Sinan Erdem Spor Salonu’nda 24 Ekim Çarşamba günü oynanacak olan mücadele saat 19:00’da başlayacak. Mücadele Tivibu Spor 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde geçtiğimiz haftayı rakibi Trabzonspor ligten çekildiği için maç oynamadan geçen temsilcimiz, oynadığı son maçında Germani Basket Brescia ile karşılaştı. Brescia karşısında sahadan 84-76’lık galibiyetle ayrılan temsilcimiz 7DAYS EuroCup’ta bu sezonki ikinci galibiyetini almıştı.

Karşılaşmada 21 sayı kaydeden Göksenin Köksal sarı kırmızılıların en skorer ismi olurken, 14 sayı ile oynayan Aaron Harrison, 12 sayı atan Nigel Hayes ve 10 sayılık performans gösteren Tai Webster çift haneli skorlara ulaşan diğer oyuncular oldu.

AS Monaco 7DAYS EuroCup A Grubu’nda bugüne kadar oynadığı maçlarda 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldı. EuroCup’ta oynadığı son mücadelede deplasmanda ratiopharm Ulm ile karşılaşan AS Monaco sahadan 65-75’lik galibiyetle ayrıldı. Karşılaşmada Yakuba Outtara attığı 15 sayı ile takımının en skorer ismi olurken, ona 14 sayı atan Elmedin Kikanovic, 13 sayı atan Ian Jummer ve 12 sayı atan Jarrod Jones eşlik etti.

Rakibimiz AS Monaco, Fransa Ligi’nde şu ana kadar oynadığı 6 maçta 3 galibiyet ve 3 mağlubiyet alarak ligte 10. sırada bulunuyor. AS Monaco liginde oynadığı son maçta Champagne Chalon Reims’i 83-59 mağlup etti. AS Monaco’da 20 sayı ile oynayan Elmedin Kikanovic takımının en skorer ismi olurken, Paul Lacombe 18, Ian Hummer da 14 sayılık katkı verdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Beşiktaş’ın Rakiplerinden Lions, NBA Patentli Nwaba ile Anlaştı!

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Beşiktaş ile aynı grupta yer alan London Lions kadrosunu NBA patentli bir …