Güncel Haberler

Galatasaray Cephesinde AS Monaco Maçı Öncesi Açıklamalar

7DAYS Eurocup’ta dördüncü maçını 24 Ekim Çarşamba günü saat 19:00’da Sinan Erdem Spor Salonu’nda AS Monaco ile oynayacak olan Galatasaray Erkek Basketbol takımı, son hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Başantrenör Ertuğrul Erdoğan ve tecrübeli oyuncu Caner Erdeniz maç öncesi açıklamalarda bulundu.

Ertuğrul Erdoğan: “Monaco harika bir başantrenöre sahip ve çok tecrübeli bir takım. Bizim için zor bir maç olacak ancak bu maça çok iyi hazırlandık. Taraftarlarımızın önünde oynamanın da avantajını kullanarak, iç sahadaki galibiyet serimize devam etmek ve EuroCup’ta evimizde oynadığımız maçlardaki namağlup ünvanımızı korumak istiyoruz.”

Caner Erdeniz: “Monaco maçı için yaptığımız hazırlıklarımızı bugün bitirdik. Kendi sahamızda oynayacağız, bu bizim için çok önemli. İç sahada oynadığımız maçları kazanmak istiyoruz. Monaco yetenekli oyunculara sahip çok iyi bir takım. Ligde geçen hafta maçımız yoktu, o yüzden bu maça hazırlanmak için uzun bir vaktimiz oldu. Bu süre boyunca bu maça gayet iyi hazırlandık. İç sahadaki galibiyet serimize devam etmek istiyoruz.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Beşiktaş’ın Rakiplerinden Lions, NBA Patentli Nwaba ile Anlaştı!

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Beşiktaş ile aynı grupta yer alan London Lions kadrosunu NBA patentli bir …