Güncel Haberler

Darüşşafaka Tekfen – Bahçeşehir Koleji Maçının Ardından Koçların Görüşleri

Ligin 3. haftasında Bahçeşehir Koleji‘ni mağlup eden Darüşşafaka Tekfen’de koç Ahmet Çakı maçın ardından açıklamalarda bulundu:

“Kaybettiğimiz Gaziantep Basketbol ve Anadolu Efes maçları takımda gerginlik oluşturdu. Bugün iyi mücadele ettik. Üst düzey bir basketbol oynadığımızı söyleyemeyeceğim ama bu tür tecrübeli oyun kurucuları olan takımlara karşı oynamak kolay değil. Bu galibiyetten sonra oyun kalitemizi, kendimize güvenimizi enerjimizle birleştirip daha iyi olacağımıza inanıyorum.”

Bahçeşehir Basketbol’da ise koç Stefanos Dedas maça dair şu değerlendirmelerde bulundu:

“Skor olarak biz de onlar da maç boyunca yakındık. Son bölümde Darüşşafaka biraz daha fazla skor buldu ve maçı kazandılar. Oyuncularımın mücadelesinden memnunum. Euroleague’de CSKA Moskova ile kafa kafaya oynadılar. Buducnost’u yendiler. Ligde Anadolu Efes’e son anda kaybettiler. Bu takımla oynamak kolay değil. Yeterince mücadele ettik ancak daha iyi olabilirdik. Yeteri kadar akıllı oynamadık. Bu maç artık bitti. Önümüzdeki Banvit maçına odaklanacağız.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …