Güncel Haberler

Beşiktaş SJ’nin Rakibi Liginde Darma Dağan Oldu

Bu hafta FIBA Şampiyonlar Ligi sahnesinde temsilcimiz Beşiktaş SJ‘nin İstanbul’da ağırlayacağı Strasbourg, Fransa Jeep Elite Pro A’da Paris Levallois deplasmanında 65-80’lik skorla faklı bir yenilgi aldı.

Hücumda bir türlü ritmini bulamayan koç Collet’nin öğrencileri, yakından tanıdığımız Mike Green dışında alternatif hücum opsiyonlarını bulamayınca Paris’e direnmekte zorlandı. Pota altı savunmasında da sınıfta kalan Strasbourg, Yarou ve yakından tanıdığımız bir diğer isim Julian Wright’a önlem alamayınca maçtan tamamen koptu.

İki tecrübeli isim Mike Green (12 sayı 7 asist) ve Florent Pietrus (11 sayı 9 ribaund) Strasbourg adına direnmeye çalışan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Malaga, Promitheas’ı Deplasmanda Yenerek İlk Final Four Biletini Kaptı

FIBA Şampiyonlar Ligi çeyrek final serisi 2. maçında Unicaja Malaga, Yunanistan’da konuk olduğu Promitheas‘ı 83-90’lık …