Güncel Haberler

RESMİ: Chicago Bulls Ömer Aşık’ı Serbest Bıraktı

Milli oyuncumuz Ömer Aşık, son yıllarda bir türlü sağlıklı kalamadı ve parkelerden uzak kaldı. Önce sakatlıklar sonra da hastalık dertleri dev oyuncunun peşini bir türlü bırakmamıştı.

Yeni sezona da başlayamayan Ömer Aşık hakkında takımı Chicago Bulls kararını verdi ve milli oyuncumuzu serbest bıraktı, yerine Shaquille Harrison’ı kadrolarına kattılar.

Kulüpten yapılan açıklamada da iltihaplı artrit hastalığıyla savaşan Ömer’in bu sezon forma giymesinin imkanı olmadığı belirtildi. 11.3 milyon dolarlık maaşı bu sezon için devam eden Ömer’in gelecek sezon için de kontratının bir bölümü garantiydi.

Ömer Aşık’ın kariyerine devam edip etmeyeceğini henüz netlik kazanmadı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …