Güncel Haberler

Banvit Başantrenörü Ahmet Gürgen : ‘‘Bugün en büyük eksiğimiz kararlı olamamamızdı.”

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 3. hafta maçında Banvit, sahasında konuk ettiği Anadolu Efes’e 62 – 86 mağlup oldu. Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında Banvit BK başantrenörü Ahmet Gürgen şu değerlendirmelerde bulundu :

”Maçın ilk dakikasından itibaren bütün pozisyonları bir adım geriden takip ettik. Bu bütün maç boyunca devam etti. Sonuçta Anadolu Efes ile oynuyorsun. Çok daha sert olman lazım. Temas alıp verebilmen lazım. Ama bunları başaramadık. Bunları yapmamız için de kararlı olmamız lazım. Bence bugün en büyük eksiğimiz kararlı olamamamızdı. Bundan sonraki maçlarda umarım daha kararlı olan, sahada temas alan bir takım oluruz.” dedi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Sarıca, Bodrum Galibiyeti Sonrası Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Muğla’da konuk olduğu Çağdaş Bodrum Spor karşısında çok zorlandı …