Güncel Haberler

Devin Booker Açılış Maçında Luka Doncic’e Hoşgeldin Dedi!

NBA Draftı’nın en çok konuşulan iki ismi Luka Doncic ve DeAndre Ayton‘un karşılaştığı mücadelede bir başka yıldız Devin Booker sazı eline aldı ve takımı Phoenix Suns‘ı Dallas Mavericks karşısında 121-100’lük skorla galibiyete taşıdı.

Hazırlık döneminde elinden yaşadığı sakatlığı henüz tam olarak atlamamış olsa da Booker, 35 sayı 4 ribaund 7 asist ile ses getiren bir performans sergiledi. Tecrübeli forvet Trevor Ariza’dan gelen 21 sayılık katkının yanı sıra, iki genç isim DeAndre Ayton ile Josh Jackson’dan da 18’er sayılık katkı geldi. Hücumda takım olarak alev alan Suns’da TJ Warren da 17 sayı ile takımını yanlız bırakmadı.

Dallas Mavericks cephesinde Luka Doncic beklenenden daha yavaş bir başlangıç yaptı, 10 sayı (0/5 3sayı) 8 ribaund 4 asist ile mücadele etti. Kenardan gelmesine rağmen takımın en skorer ismi 16 sayı ile Dwight Powell olurken, Wesley Matthews 15 sayı ve bir diğer beklentilerin altında kalan isim Dennis Smith Jr da 13 sayı ile mücadele ettiler. Takımı ile hazırlık döneminde forma giyemeyen ve ilk kez bu maçta yeni formasını giyen DeAndre Jordan 11 sayı 12 ribaund ile double-double performansı sergiledi.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …