Güncel Haberler

Obradovic: Çok iyi bir oyun ortaya koymalıyız

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı’nın 2018-2019 sezonu Turkish Airlines EuroLeague 2. haftasında Khimki Moskova ile 17 Ekim Çarşamba günü 20.45’te Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynayacağı mücadele öncesi Başantrenör Zeljko Obradovic ile tecrübeli oyunculardan Sinan Güler açıklamalarda bulundu.

Obradovic kazanmak için çok iyi bir oyun sergilemeleri gerektiğine vurgu yaparken; Sinan Güler ise, 40 dakika boyunca konsantre kalmaları gerektiğinin altını çizdi.

Obradovic: Çok iyi bir oyun ortaya koymalıyız

“Khimki’nin çok spesifik bir basketbol stili var. Hiç şüphe yok ki Alexey Shved en önemli oyuncuları. Ama inanıyorum ki sadece ona değil, özellikle de ilk maçta Olimpiakos’a karşı oynadıkları oyundan sonra tüm oyuncularına odaklanmalıyız. Eminim ki buraya, ilk maçta ortaya koyduklarından çok daha iyi bir performans göstermek için geleceklerdir. Konsantre olmalı ve kazanmak istiyorsak çok iyi bir oyun ortaya koymamız gerektiğinin farkına varmalıyız” 

Sinan Güler: 40 dakika boyunca konsantre olmamız gerekiyor

“Sezonun ilk çift maç haftasında zorlu bir rakibi ağırlıyoruz. Hücumda çok yetenekli ve yaratıcılar. Bu nedenle, amacımıza ulaşabilmek için 40 dakika boyunca konsantre olmamız gerekiyor. Aynı zamanda taraftarlarımızın da desteğiyle kendi salonumuzu rakipler için galibiyete kapatabilmek çok önemli” 

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …