Güncel Haberler

Maç Önü / Banvit Avrupa’da İkide İki Peşinde

FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi A Grubu 2. hafta maçında Banvit, 16 Ekim Salı 19.00’da Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu’nda Fransa şampiyonu Le Mans’ı konuk edecek. Karşılaşma Tivibuspor’dan canlı olarak yayınlanacak.

Banvit, Basketbol Şampiyonlar Ligi A Grubu 2. hafta maçında 16 Ekim Salı 19.00’da Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu’nda Le Mans’ı konuk edecek. Turuncu – Yeşilliler bu önemli maçta taraftarın desteğiyle kazanıp Avrupa’da yoluna kayıpsız devam etmek istiyor. Basketbol severler mücadeleyi ücretsiz olarak takip edebilecek.

Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde geçen sezon çeyrek final oynama başarısı gösteren Turuncu – Yeşilliler, yeni sezona da MHP Riesen Ludwigsburg’u 89-76 yenerek başladı. Turuncu – Yeşilliler Avrupa’da bugüne kadar çıktığı 178 maçta, 102 galibiyet, 75 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı.

Basketbol Şampiyonlar Ligi A Grubu 2. hafta karşılaşmaları şu şekilde;

16 Ekim 2018, Salı

19.00  Banvit (Türkiye) – Le Mans (Fransa)

21.30  UCAM Murcia (İspanya) – Ventspils (Letonya)

17 Ekim 2018, Çarşamba

19.00  Anwil (Polonya) – Nizhny Novgorod (Rusya)

21.00  MHP Riesen Ludwigsburg (Almanya) – Sidigas Avellino (İtalya)

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …