Güncel Haberler

Galatasaray’ın Eurocup’daki Rakibi Brescia Evinde Kazandı

Temsilcimiz Galatasaray‘ın bu hafta Eurocup mücadelesinde Sinan Erdem’de ağırlayacağı Brescia İtalya Lega Basket Serie A‘da denk rakiplerinden biri olan Reggio Emilia‘yı kendi sahasında 83-79 geçmeyi başardı.

Hücumda müthiş bir tempoyla, çok verimli başlayan maçta ev sahibi Brescia, tam 27 sayı bulduğu ilk çeyreği 6 sayı farkla önde bitirdi. İkinci çeyrekle beraber savunmada vidalar sıkıldı ve tempo düştü. Misafir takım farkı kapattı ve devreye Brescia’nın 42-39 üstünlüğü ile girildi.

İkinci yarıda bu kez hücumda Reggio Emilia fırtınası başladı. Buldukları 28 sayı ile ev shaibi takımı ciddi sıkıntıya sokan misafir takım, son çeyreğe 67-60 önde girmeyi başardı. Son çeyrekte savunmayı sertleştiren ve kontrolü tamemen eline alan Brescia, önce farkı kapadı ardından öne geçerek bu çeyrekte sadece 12 sayıda tuttuğu Reggio Emilia’yı 83-79 yendi.

Brescia cephesinde galibiyetin mimarları; David Moss (10 sayı 5 ribaund 6 asist 20 verimlilik) ve Luca Vitali (12 sayı 2 ribaund 7 asist 19 verimlilik) oldular.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Bologna, Tecrübeli Guardı Hackett ile Kontrat Yeniledi

Turkish Airlines Euroleague ekiplerinden Virtus Bologna, tecrübeli guardı ile kontrat yenilediğini açıkladı. İtalya Lega Basket …