Güncel Haberler

Darüşşafaka Tekfen’in Euroleague’deki Rakibi CSKA Moskova VTB Lig’de Zorlandı Ama Kazandı

Euroleague çift maç haftasında temsilcimiz Darüşşafaka Tekfen‘in ikinci rakibi olacak olan CSKA Moskova, VTB Lig‘de evindeki maçta Nizhny Novgorod‘u ağırladı ve maçtan 84-78 galip ayrılmayı başardı.

De Colo ve Hackett’ın dinlendirildiği maçta ev sahibi ilk çeyrekte tempoyu kontrolsüzce arttırınca Nizhny Novgorod bundan faydalandı ve bir adım öne fırladı. İkinci çeyrekte hemen kontrolü ele alan koç Itoudis’in öğrencileri devreye 46-41’lik üstünlükle girdiler.

İkinci yarıda tıpkı ilk yarı gibi yüksek tempoda başladı ve Nizhny Novgorod, CSKA izin verdiği için hücumda üretimini arttırarak maça ortak oldu. Son çeyrekte ise savunmada vidaları sıkan ev sahibi Nizhny Novgorod’u sadece 14 sayıda tuttu ve farkın kapanmasına izin vermeyerek zaman zaman zorlandığı maçı 84-78 kazanmayı bildi.

De Colo’nun yokluğunda CSKA adına ön plana çıkan isim Will Clyburn oldu; 19 sayı 8 ribaund 2 asist 2 blok 19 verimlilik.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …